
Vaja läheb:
170 g tatart
470 ml vett
1 pakk suitsutofut (200g) või 2 pakki Bon Soya taimset suitsuvorsti
1 keskmise suurusega sibul või 5 cm jupp porrulauku
õli ja sojakastet praadimiseks
soola, pipart, värsket tüümiani
potti
praepanni
Kuidas valmistada?
- Lase vesi potis keema ning samal ajal prae toortatar pannil õliga läbi. Tavalise tumeda poetatra puhul pole röstimine ilmtingimata vajalik.
- Kui vesi keeb lisa röstitud tatar, sool ja pipar ning lase mõneks minutiks keema. Seejärel alanda temperatuuri ja hauta ca 20 min tasasel tulel.
- Haki sibulad või porrulauk ning suitsutofu kuubikuteks ja prae õli ja sojakastmega kuldpruuniks. Õhukese taimse suitsuvorsti puhul tuleks praadida ainult paar minutit.
- Kui kõik on valmis sega nad kokku. Lisa tükeldatud värske tüümian.
- Lase heamaitsta!