Umbrohud koduaiast või metsataimed võivad saada huvitavaks maitse-ja vitamiinilisandiks kevadistesse toitudesse. Maitseid kombineerides ning ainult värskeid ning kõige nooremaid taimeosi kasutades on võimalik leida toitudesse uusi nüansse. Enne toiduvalmistamist pese korjatud taimed korralikult puhtaks. Hakitud taimi on hea ka hilisemaks kasutamiseks sügavkülmutada. Kõige parem on taimi säilitamseks korjata kuiva ja päikesepaistelise ilmaga.

naat toiduks

Vaata videot nõgese ettevalmistamisest toidutegemiseks siit. 

noges

Vaata videot pilliroo ettevalmistamisest toiduvalmistamiseks siit. 

pilliroogvaarikas toiduks

NB! Enne korjamist veendu, et tegemist on tõesti õige taimega. Siinne info on kõigest soovituseks ning nimetatud taimede tarbimine igaühe omal vastutusel.

Jaga