Magus angervaksa meelitavab ligi nii mesilasi kui ka teisi magusaarmastajaid. Juba ammu olen angervaksa õisi magustoitudesse ning küpsetistesse lisanud, et suhkrukogust vähendada ning toidule põnevamat mekki anda.

Ecospruce valmistab angervaksast imepeent pulbrit, mida on lihtne lisada näiteks smuutidesse, mahladesse või magustoitudesse.

Koostisained: 

1 tl värske angervaksa õisi või 2 tl angervaksa mahlapulbrit

4 sügavkülmutatud üleküpsenud banaani

1 peotäis mustikaid

_MG_9915aike2.jpg

Kuidas valmistada?

  1. Sügavkülmuta banaane vähemalt 24 tundi. Seejärel võta välja ning lase toasoojas ca 5 min seista.
  2. Blenderda banaanid mustikate ja angervaksapulbriga kreemjaks.
  3. Serveeri kohe!

 

 

Jaga