Soojemate ilmade saabudes tahaks ainult väljas olla ning kevadest viimast võtta ja nautida toitu ja head seltskonda. Esimene grill vabas õhus on just kui märgiline tähistades läheneva suve algust.

Kõrgel temperatuuril küpsetades võivad fooliumisse mähitud toidu sisse sattuda alumiiniumiosakesed. Lisaks sellele kipub alumiinium hapetega reageerima. Seega oleks hea vältida tomatite, rabarberi ning õunu kasutadamist grillmarinaadis, mille ümbriseks on plaanis kasutada alumiiniumit.

Toidu saab grillimiseks mähkida suurematesse taimelehtedesse. Banaani-ja viinapuulehti müüakse suuremates kaubanduskeskustes. Valides grillimiseks taimseid biolagunevaid taimseid alternatiivne on võimalik ka majapidamise prügikogust vähendada.

  1. Rabarberilehed
    Teadmiseks: Kogu rabarber sisaldab oksaalhapet, mis võib suures koguses tarbituna toksiliselt mõjuda. Letaalne doos on 25 grammi, mis tähendab, et 65 kg kaaluv inimene peaks  s ö ö m a  ära  5 kg lehti. Oksaalhappe sisaldus lehtedes on ca 0.5 g 100 g kohta ning vartes 0.4-0.5 g 100 g kohta. Kuna grillimisel lehte ära ei sööda jõuab toitu väga väikeses koguses oksaalhapet.Näiteks mõnede levinud köögiviljade oksaalhappe sisaldus 100 g kohta, mis võib alati varieeruda:
    Peedilehed 0.61
    Spinat 0.32-1.26
    Petersell 1.70 
  2. Kapsalehed 

  3. Lehtpeedi lehed

  4. Hariliku viinapuu lehed

  5. Banaanilehed

  6. Erinevast puidust grill-paberid ja plangud annavad toidule maheda suitsuse meki. 

  7. Küpsetuspaber